Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Млади новинари по мери Лазе Костића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

23. 08. 2021.

Извор: Дневник

Млади новинари по мери Лазе Костића

Наградни летњи курс новинарства “Млади новинари по мери Лазе Костића”, намењен деци и младима, биће одржан од 23. до 27. августа, од 18 и 19 часова, у просторијама Дигиталног омладинског центра, Војводе Путника 1. Број учесника је ограничен, а кандидати могу да се пријаве на број 064 464 9914 или на и-мејл адре-су fondacijalazakosticl99lgmail.com. Курс је могуће пратити и преко Зум платформе.

Програм “Лазини новинари” одржава се поводом 140 година постојања Удружења новинара Србије, 180 година рођења његовог првог председника Лазе Костића и 30 година од оснивања Фондације “Лаза Костић”.

У оквиру курса, новинар и уредник Зоран Сурла младе ће упутити у суштину доброг новинарства, након чега ће имати прилику да на савремен начин припреме своје извештаје.

Најбољи радови ће бити објављени на друштвеним мрежама Фондације “Лаза Костић”, а њихови аутори освојиће награде као што су бесплатан викенд на петом фестивалу “Костић Лази на звезданој стази” у Сомбору, вредну књигу, диск, поклон-посету најстаријој новосадској посластичарници “Цариград” и медоносни производ музеја пчеларства “Живановић”. 

Летњи курс новинарства организују Фондација “Лаза Костић” и Дигитални омладински центар Градске библиотеке у Новом Саду. В. Хорват 

Најбољи радови ће бити објављени на друштвеним мрежама Фондације „Лаза Костић", а аутори радова освојиће наградe.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси