Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Радионица о новим медијима за младе новинаре, Потсдам 2012.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

09. 05. 2012.

Радионица о новим медијима за младе новинаре, Потсдам 2012.

Медијска радионица "После Веб 2.0 револуције: Нови медији као инструмент за промену и демократију?" биће одржана од 19. до 24. августа 2012. године у Потсдаму у Немачкој.

Млади новинари између 18 и 26 година из целе Европе и земаља транзиције у арапском региону могу да се пријаве подношењем текста (максимално три странице) на енглеском језику на тему "Интернет револуција – какав утицај Фејсбук и Твитер имају на друштво, политику и новинарство у мојој земљи? "

Уз текст треба приложити кратак CV и мотивационо писмо на енглеском језику са наведеним разлозима аплицирања за ову радионицу.

Пријаве за радионицу слати на мејл s.sasse@m100potsdam.org до 28. јуна 2012. године, након чега ће бити одабрано 20 до 25 кандидата за учешће на медијској радионици у Потсдаму.

Детаљније информације о радионици можете прочитати ОВДЕ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси