Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс за учешће у програму за жене у медијима на Западном Балкану
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

12. 02. 2021.

Конкурс за учешће у програму за жене у медијима на Западном Балкану

Да ли бисте желеле да имате своју личну и професионалну „саветницу“ – искусну стручњакињу којој можете веровати и која Вас инспирише, са којом можете разменјивати идеје, знање и искуство, као и питања, изазове и недоумице? Особу посвећену пружању подршке Вашем даљем развоју у отвореним разговорима један на један?

Да ли сматрате да би Вам били корисни разговори и дискусије са особом која жели да дели своје релевантно знање и различите погледе, проширујући Ваше перспективе и видике?

Да ли желите да имате менторку – искусну медијску стручњакињу са Западног Балкана, са којом ћете заједно радити на остварењу Ваших циљева и снова?

Ако је одговор ДА, задовољство нам је да Вас позовемо да се пријавите као ментијка на шестонедељни пилот менторски програм за жене у медијима! 

Наш пилот менторски програм има за циљ оснаживање жена у медијима у шест земаља Западног Балкана (Албанији, Босни и Херцеговини, Косову, Црној Гори, Северној Македонији и Србији) и пружање прилика за умрежавање, лични и професионални развој. Програм ће се спроводити online, у периоду од 24. фебруара до 14. априла 2021. године.

Менторство је посвећено ВАМА – МЕНТИЈКИ, Вашем личном и професионалном развоју. Укључује размену знања и искуства, стварање стимулативног окружења за учење и унапређење различитих вештина. Заснива се на међусобном разумевању, поштовању и партнерству између ментијке и менторке. Менторке ће бити медијске стручњакиње из шест земаља Западног Балкана.

Ако сте:

  • Жена на почетку каријере у медијима са одређеним постигнућима у досадашњем раду;
  • Искрено заинтересована за стицање нових знања и за Ваш даљи професионални развој;
  • Жељна да учите од искусних медијских стручњакиња, да делите и промишљате;
  • Вољна и спремна да посветите два сата недељно индувидуалним састанцима са својом менторком;
  • У могућности да активно учествујете на три online радионице и две консултације, и
  • Поседујете знање говорног енглеског језика (Б2 ниво или виши);

Радујемо се Вашој пријави!

Надамо се да ће наше будуће ментијке ширити идеју менторства и вредности размене знања и искуства, сарадње и међусобне подршке у свом окружењу и шире. Снажно подстичемо пријаве за учешће жена из мањих градова, места и заједница широм Западног Балкана.

Позив за достављање пријава отворен је до 17. фебруара 2021. до 23:59, а можете се пријавити кроз неколико једноставних корака путем http://bit.ly/3tgvl4j

За више информација о пилот менторском програму за жене у медијима посетите:

https://www.britishcouncil.rs/programmes/education/media.

Изјава о заштити података

Британски савет ће користити информације које пружате у сврху процене вашег пријавног обрасца и осигурања вашег учешћа у овом пројекту. Те податке можемо проследити другим организацијама, укључујући конзорцијум и FCDO, како бисмо проценили вашу пријаву и администрирали и евалуирали програм. Такође ћемо користити информације које пружате током програма за промоцију пројекта путем различитих канала комуникације у складу са Стратегијом и планом комуникације пројекта.

British Council примењује закон о заштити података Уједињеног Краљевства и законе других земаља који испуњавају међународно прихваћене стандарде. Имате право да затражите копију информација које имамо о вама, и право да од нас затражите да исправимо нетачне информације. У неким ситуацијама, имате право да од нас тражите да ограничимо обраду ваших информација о личности. Можете од нас затражити да ограничимо обраду у следећим околностима:

Ваше податке обрађујемо незаконито и не желите да обришемо информације, већ да их уместо тога ограничите.

Забринути сте да су информације које имамо о вама нетачне. Можете од нас затражити да ограничимо информације док не будемо у могућности да утврдимо да ли су информације тачне или нетачне.

Информације нам више нису потребне у сврхе за које смо их прикупљали, али су вама потребне за подношење, извршење или одбрану тужби.

Противили сте се обради (в. испод) и ми морамо да одлучимо да ли легитимни интереси под којима морамо да обрађујемо информације имају предност над вашим основним правима.

Сматрате да обрађујемо ваше информације о личности на незаконит начин, али не желите да избришемо информације.

Имате право да уложите приговор на нашу обраду ваших информација о личности у следеће сврхе:

  • Обрада у сврхе директног маркетинга.
  • Обрада у сврхе аутоматизованог одлучивања и/или профилисања личности.

У одређеним околностима имате право да од British Council-a захтевате да на безбедан начин обрише ваше податке оличности ("право на заборав").

Да бисте остварили било које од ваших права загарантованих Законом о заштити података из 2018. / Општа уредба о заштити података о личности - ГДПР, молимо контактирајте нас на IGDisclosures@britishcouncil.org.

За додатне информације о начинима на које British Council обрађује ваше податке о личности посетите нашу главну страницу посвећену заштити приватности www.BritishCouncil.org/privacy-cookies/data-protection.

Уколико имате било какве забринутости о томе како смо користили ваше податке о личности, имате право да поднесете жалбу регулаторном телу за заштиту приватности. Жалбе о начину обраде података о личности разматра регулаторни орган за заштиту података у УК, Канцеларија повереника за информације (ICO).

Контакти Канцеларије повереника за информације наведени су у наставку:

Information Commissioner’s Office

Wycliffe House

Water Lane

Wilmslow Cheshire SK9 5AF UNITED KINGDOM

Веб-сајт:www.ico.org.uk

Мејл:casework@ico.org.uk

За додатне информације о томе како обрађујемо информације о личности, молимо вас посетите део на нашем веб-сајту посвећен приватности, www.britishcouncil.org/privacy ili Vladimir.GolubovicAtanasov@britishcouncil.rs.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси