Насловна  |  Конкурси  |  Стипендије  |  Новинарске стипендије за извештавање о болестима плућа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Стипендије

11. 07. 2012.

Новинарске стипендије за извештавање о болестима плућа

Национална фондација за штампу из Вашингтона доделиће шестодневне стипендије за новинаре који прате сектор здравства.

Изабрани стипендисти ће овог новембра у Куала Лумпуру , Малезија присуствовати 43. светској Конференцији о питањима здравља плућа и туберкулозе.

Тродневни Ј2Ј програм намењен је за новинаре који желе да прошире своје знање и умеће извештавања о здрављу плућа и сродним питањима, укључујући и туберкулозу, ХИВ / ТБ, астму, COPD и друге не-заразне болести; дечију упалу плућа и контролу дувана. Учесници ће учити о овим болестима, мери и утицају који ови проблеми имају на друштво, као и новим истраживањима, решењима и иновацијама које су у плану. Током програма биће обезбеђене презентације, дискусије са експертима, као и практична обука.

 
За стипендије се могу пријавити новинари који раде у било којем медијуму,  и баве се питањима општег здравља или здравља плућа најмаље три године. Знање говорног и писаног енглеског језика је неопходно

Рок за слање пријава је 23. јул 2012. године

Стипендије покривају конференцијску регистрацију, трошкове пута (повратне ави /железничке карте), хотелски смештај и дневнице.

Више информација и регистрациони формулар

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси