Насловна  |  Конкурси  |  Посао  |  Конкура за сараднике у програму канала РТС Наука
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Посао

16. 10. 2019.

Конкура за сараднике у програму канала РТС Наука

Програм канала РТС Наука тражи младе, талентоване и радознале новинаре који ће допринети развоју научно-едукативног и забавног

У конкурсу се наводи да траже 20 новинара специјалиста (ТВ, онлајн, МоЈо), репортера, ТВ водитеља и стручних сарадника, којима нуди стручну праксу у емисији „РТС Лаб“, а која се бави темама из области науке са освртом на најновија достигнућа и истраживања.

На конкурс се могу пријавити студенти завршних година основних и мастер студија друштвених и природних наука. Услов је познавање језика и рада на рачунару.

Заинтересовани треба да мотивационо писмо са кратком биографијом доставе Сектору за људске ресурсе (ana.djurkovic.davogic@rts.rs) или на писарницу РТС-а у (Таковска 10, Београд) за назнаком „за Сектор за развој и нове послове РТС”, до 1. новембра 2019. године.

Најбољи кандидати биће позвани на разговор, а комисија коју именује генерални директор ЈМУ РТС-а сачиниће листу одабраних.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси