Насловна  |  Конкурси  |  Посао  |  Прес центар УНС-а тражи фоторепортера
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Посао

06. 08. 2020.

Извор: УНС

Прес центар УНС-а тражи фоторепортера

Пресу центру Удружења новинара Србије потребан је фотограф за снимање догађаја (конференцијa за медије, округлих столова, панел диксусија, предавања, семинара, промоција). Заинтересовани кандидати треба да пошаљу кратку биографију до 15. августа, на имејл ana.petronijevic@uns.rs.

Потребно је знање Photoshop-a и Light Room-a. Пожељно је искуство у фотографисању догађаја и способност брзог рада. Кандидат треба да има најмање средњу стручну спрему.

Прес центар УНС-а организује конференције за новинаре, семинаре, округле столове, панел дискусије, трибине, презентације, промоције, као и друге врсте догађаја. Налази се у центру Београда, у Кнез Михаиловој улици број 6, на трећем спрату. Осим технички опремљене сале, која може да прими 100 људи, располаже клубом (за кафе паузе).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси