Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  СКГО: До 15. октобра отворен конкурс за медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

02. 10. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

СКГО: До 15. октобра отворен конкурс за медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи

Стална конференција градова и општина Србије (СКГО) данас је подсетила да 15. октобра истиче рок за достављање медијских прилога о пракси у локалној самоуправи „Другачије од других“ на конкурсу у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“ који финансира Влада Шведске.

Теме конкурса су ЕУ интеграције, заштита животне средине, унапредјење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу.

Расписивањем конкурса за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи СКГО жели да истакне важност и улогу локалних власти у тим областима, у циљу побољшања квалитета услуга које пружају грађанима.

Биће додељено пет награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.

Оцену о најбољим медијским прилозима донеће независни жири у којем су Нада Гогић (РТС), Веселин Симоновић (Блиц), Зоран Секулић (Фонет), Владан Самарџић (Вечерње новости) и Срђан Бошковић (Радио Београд 1).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси