Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за најбољу репортажу „Интерфер-Златна Ника“ за 2019. годину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

23. 07. 2019.

Извор: Интерфер

Конкурс за најбољу репортажу „Интерфер-Златна Ника“ за 2019. годину

Интернационални фестивал репортаже и медија – ИНТЕРФЕР Златна НИКА 2019. поново ће окупити, 24. пут за редом, на једном месту, ауторе и најбоље репортере, лауреате, досадашње победнике и бројне пријатеље фестивала, у срцу Београда.

Фестивал ИНТЕРФЕР одржаће ће се од 25. до 28. октобра 2019. године, у ПРЕС центру Удружења новинара Србије (УНС), Кнез Михаилова бр. 6/III.

ИНТЕРФЕР наставља традицију окупљања аутора најбољих радова и афирмације највиших вредности које новинарство и репортажа доносе медијима данас. У оквиру пет такмичарских категорија - телевизијска, новинска, радио, фото и друштвено одговорна репортажа, опште вредности као што су оригиналност, новинарска храброст и друштвени утицај биће водиље и критеријум одабира најбољих радова, који ће и ове године бити награђени вредним признањима и највишом наградом - статуом Златна НИКА.

Медијски представници имаће прилику да виде најбоље радове и размењују искуства у оквиру трибина, као и да уживају у ремек делима фото репортаже, у оквиру изложбе ИНТЕРФЕР-а током трајања фестивала.

Можете конкурисати са својим радовима у једној од пет фестивалских категорија до 5. октобра 2019.

Пријаве се шаљу електронски на имејл: interfertv@gmail.com.

 



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси