Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Награда истраживачком новинарству
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

22. 03. 2018.

Извор: Фонет

Награда истраживачком новинарству

Независно удружење новинара Србије у сарадњи са Амбасадом Сједињених Америчких Држава у Београду тринаесту годину за редом додељује Награде за изузетност у истраживачком новинарству, саопштио је секретаријат НУНС.

Награде се додељују у три категорије:

1. Електронски медији (радио и телевизија)

2. Штампани медији

3. Онлајн медији

За награде могу да конкуришу аутори радова који суобјављени у медијима у Србији од 1. априла 2017. до 1.априла 2018. године.

Крајњи рок за пријаву на конкурс је 4. април 2018. године.

Радове може пријавити сам аутор, његов уредник или колега. Награде се додељују за истраживачке новинарске радове, којисе баве темама од велике важности за грађане територије накојој се медиј дистрибуира, емитује или користи, откривају и доказују непознате чињенице до којих су новинари дошли сопственим радом.

Три номинована рада у свакој категорији биће објављена насајту НУНС-а, а победници ће бити проглашени на самој свечаности доделе награда.

Победници у све три категорије биће награђени са по 100.000,00 динара.

НУНС ће објавити који радови су номиновани најмање недељу дана пре свечане доделе награда која ће се организовати поводом Дана слободе медија 3.маја.

Информације о конкурсу и условима могу се добити на веб страни НУНС-а-ww.nuns.rs, путем e-mail адресе dragana.novakovic@nuns.rs или на телефон 011 3343-255, саопштио је НУНС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси