Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за доделу годишње награде „Ана Њемогова Коларова“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

19. 03. 2018.

Извор: www.rada.org.rs

Конкурс за доделу годишње награде „Ана Њемогова Коларова“

Национални савет словачке националне мањине је расписао седми конкурс за доделу годишње награде „Ана Њемога Колар“ за најбољи медијски садржај о словачкој националној мањини у Србији која се додељује са циљем промовисања и повећања видљивости постојања и активности словачке народности у Србији у медијима намењеним припадницима већинског народа и других националности у Србији и земљама региона.

Награда се додељује за најбољи медијски садржај, који се бави било којим аспектом живота словачке заједнице или појединца који припада овој заједници у Србији.

Медијски садржај мора бити објављен на било ком језику осим на словачком, у штампаним или електронским (радио, ТВ, интернет) медијима.

Награда се састоји од дипломе и новчаног износа од 250 евра у динарској противвредности за аутора.

Конкурс траје до 16. јула 2018. године. Радови који се пријављују на конкурс морају бити објављени или емитовани у протеклој години – од 01. августа 2017. до 16. јула 2018.

Детаљније о условима конкурса на интернет адреси http://www.rada.org.rs/sr/konkurs/item/1621-7-konkurz-za-dodelu-godisnje-nagrade-ana-njemogova-kolarova.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси