Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Сименс позива новинаре на такмичење, тема-Дигитална будућност градова, индустрије и енергетике
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

17. 03. 2018.

Извор: Бета

Сименс позива новинаре на такмичење, тема-Дигитална будућност градова, индустрије и енергетике

Компанија Сименс најавила је данас нови круг регионалног новинарског такмичења "Simens CEE Press Award" и позвала новинаре да до 15. августа 2018. доставе радове на тему "Дигитална будућност градова, индустрије и енергетике".

Такмичење је отворено за чланке из штампаних и онлине медија, репортаже агенцијских новинара, као и телевизијске и радијске прилоге објављене у периоду између септембра  2017. и 15. августа 2018.

Достављени радови морају бити на тему "Дигитална будућност градова, индустрије и енергетике" у националном или међународном контексту и садржавати информације у складу с одговарајућим форматом.

Такмичење ће се одржати у десет земаља централне и југоисточне Европе (Словачка, Румунија, Мађарска, Бугарска, Украјина, Хрватска, Словенија, Црна Гора, Србија и Аустрија) и у Израелу.

Победник из сваке земље улази у финале такмичења, која ће се одржати 25. септембра 2018. у Бечу.

Тада ће бити уручено признање за три најбоља новинарска рада. Сваки од три победника добиће ће чек у вредности од 1.000 евра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси