Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за доделу годишње награде „Ана Њемогова Коларова“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

22. 05. 2017.

Извор: www.rada.org.rs

Конкурс за доделу годишње награде „Ана Њемогова Коларова“

Национални савет словачке националне мањине 9. маја 2017. године је расписао 6. конкурс за доделу годишње награде „Ана Њемогова Коларова“ за најбољи медијски производ о словачкој националној мањини у Србији. Конкурс траје до 15. јула 2017. године.

Награда се додељује за најбољи медијски производ, који се бави било којим аспектом живота словачке заједнице или појединца који припада овој заједници у Србији.

Медијски производ мора бити објављен на било ком језику осим на словачком, у штампаним или електронским (радио, ТВ, интернет) медијима.

Радови који се пријављују на конкурс морају бити објављени или емитовани у протеклој години – од 01. августа 2016. до 15. јула 2017.

Сваки новинар/ка има право да пошаље максимум три прилога. Уз радове који су на језицима осталих националних мањина треба послати превод на словачки или српски језик.

Награда се састоји од дипломе и новчаног износа од 250 € у динарској противвредности за аутора.

Пријаву на конкурс може послати редакција или појединац путем поште на адресу Националног савета словачке националне мањине, Булевар Михајла Пупина 1/IV, 21000 Нови Сад са назнаком “за новинарски конкурс”.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси