Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Kонкурс листа Данас за новинарску награду „Тања Станковић Бошков“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

15. 04. 2016.

Извор: Данас

Kонкурс листа Данас за новинарску награду „Тања Станковић Бошков“

Редакција листа „ДАНАС“ и Народна банка Србије Београд објављују

КОНКУРС 

за прикупљање предлога за доделу новинарске награде „ТАЊА СТАНКОВИЋ-БОШКОВ“ 

1. Народна банка Србије и Редакција листа „Данас“ установили су новинарску награду за домете у економском новинарству „Тања Станковић Бошков".

Награда, која се додељује у знак сећања на преминулу новинарку листа „Данас“, треба да буде подстицај младим новинарима који прате економске области да се професионално усавршавају из ових области. Награда је, по правилу, недељива, а један аутор не може је добити два пута. За награду могу конкурисати новинари штампаних гласила с територије Републике Србије до 35 година старости који су се специјализовали за област економског новинарства. 

2. Награда се састоји од плакете и новчаног износа од 150.000 (сто педесет хиљада) динара. 

3. Кандидате за награду могу предлагати редакције јавних гласила, финансијске институције и појединци, а крајњи рок за подношење предлога је 15. новембар 2016. године. Уз предлог је неопходно доставити најмање три објављена текста кандидата из области економског новинарства. 

Образложене предлоге и текстове треба доставити Редакцији листа ис назнаком „За награду „Тања Станковић Бошков", Београд, Алексе Ненадовића 19-23/В. 

4. Одлуку о додели награде доноси петочлани жири, који именују Народна банка Србије и Редакција листа „Данас“. Награда се, по традицији, уручује 3. децембра, на дан када је Тања Станковић Бошков објавила свој последњи новинарски текст.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

26.12.

2016.

Tamara [нерегистровани] у 16:01

sta bi?

sta bi sa ovim konkursom?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси