Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Продужен конкурс СКГО за медијске прилоге "Другачије од других"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

13. 10. 2023.

Извор: Фонет

Продужен конкурс СКГО за медијске прилоге "Другачије од других"

Конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи "Другачије од других", који је расписала Стална конференција градова и општина (СКГО), у оквиру пројекта "Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу" продужен је до 15. октобра, саопштила је данас та асоцијација.

Конкурс је намењен новинарима локалних, регионалних и националних медија и у конкуренцију ће бити узети прилози објављени од 1. јануара до 1. октобра.

Теме конкурса су заштита животне средине, локални економски развој - женско предузетништво, смањење ризика од катастрофа, као и родна равноправност на локалном нивоу.

Ове године уведена је и посебна тема која се односи на праћење активности и утицаја СКГО на локалне самоуправе у Србији.

У оквиру конкурса "Другачије од других" биће додељено укупно седам награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.

Стручни жири одабраће пет најбољих од свих пристиглих радова на прве четири теме, а два у оквиру посебне теме посвећене раду СКГО.

 

 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси