Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за новинарску награду „Фрушка гора 2012“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

24. 12. 2012.

Конкурс за новинарску награду „Фрушка гора 2012“

Јавно предузеће „Национални парк Фрушка гора“ расписује Конкурс за доделу новинарске награде „Фрушка гора 2012“ за допринос у афирмацији вредности најстаријег Националног парка у Србији и јединог Националног парка у Војводини.

 

Награда се додељује за медијске прилоге који информишу јавност о раду и актуелностима у Националном парку Фрушка гора , и то у три категорије:

  1. Телевизијски прилог
  2. Радијски прилог
  3. Новински и интернет чланак

Радови морају да буду објављени/емитовани у медијима у Србији у периоду од 15. децембра 2011. године до 15. децембра 2012. године.

Радове треба предати у пет примерака (фотокопије, односно аудио/видео записи на аудио касети, на CDMP3 или DVD формату) у дирекцији ЈП „НП Фрушка гора“, Сремска Каменица, Змајев трг 1,  најкасније до 20. јануара 2013. године у 12,00 часова.

У прилогу је потребно доставити податке са именом и презименом аутора, контакт телефоном, електронском адресом, именом и адресом медијске куће у којој ради, датумом када, као и где је рад објављен.

Главне награде су новчани износ просечне нето зараде запослених у НП Фрушка гора у 2012. години и статуа „Златни лист Фрушке горе“.

Посебно ће се доделити и три признања за најбољи рад из сваке категорије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси