Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за медијске прилоге "Другачије од других"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

16. 05. 2023.

Аутор: ФоНет Извор: ФоНет

Конкурс за медијске прилоге "Другачије од других"

Стална конференција градова и општина - Савез градова и општина Србије (СКГО) саопштила је данас да је, у оквиру пројекта "Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу", расписала конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи "Другачије од других".

Конкурс је намењен новинарима локалних, регионалних и националних медија и у конкуренцију ће бити узети прилози објављени од 1. јануара до 1. октобра 2023. године.

Теме конкурса су: заштита животне средине, локални економски развој - женско предузетништво, смањење ризика од катастрофа, као и родна равноправност на локалном нивоу, а од ове године је уведена и посебна тема која се тиче праћења активности и утицаја СКГО на локалне самоуправе у Србији.

У оквиру конкурса "Другачије од других" биће додељено укупно седам награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.

Оцену о најбољим медијским прилозима донеће независни жири, који чине искусни уредници водећих редакција: Оливера Петровић Стојанчић (РТС), Лана Гедошевић (Блиц), Зоран Секулић (ФоНет), Владан Самарџић (Вечерње новости) и Срђан Бошковић (Радио Београд 1).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси