Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Расписан конкурс за новинарску награду „Срђан Алексић“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

25. 10. 2022.

Аутор: А. М. Извор: УНС

Расписан конкурс за новинарску награду „Срђан Алексић“

Конкурс за Регионалну новинарску награду „Срђан Алексић“ за медије, новинарску храброст, изузетност и допринос у заједници расписало је Независно друштво новинара Војводине (НДНВ). Пријаве на Конкурс се могу поднети до 1. новембра.

На Конкурс могу да се пријаве новинари и медији из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе, а награде ће бити додељена 10. децембра у Бањалуци, поводом Међународног дана људских права.

Новинари и медији не могу да се пријаве директно на Конкурс, већ могу да буду именовани од стране удружења, неформалних група, мрежа организација цивилног друштва, уредника и медија, новинара, синдиката, научно-образовних институција и универзитетских наставника из земаља које су расписале Конкурс.

Награду додељују НДНВ и невладине организације из региона – Хелсиншки парламент грађана из Бањалуке, „Лупига – Свет кроз обичне очи“ из Загреба и Институт за медије у Подгорици.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси