Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Амбасада САД: Влада да свима обезбеди приступ медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 06. 2020.

Извор: Танјуг

Амбасада САД: Влада да свима обезбеди приступ медијима

Америчка амбасада у Србији саопштила је да је на Влади Србије да обезбеди да сви политички ставови имају фер приступ медијима, а да је на политичким странкама да учествују у политичком процесу.

"На влади је да обезбеди да сви политички ставови имају фер приступ медијима, на политичким странкама је да учествују у политичком процесу, а на народу Србије је да и он у целини узме учешће у том процесу – без мешања у право других да то чине", објавила је у понедељак увече амбасада на свом званичном Твитер налогу.

Амбасада додаје да САД верују да је најбоље за Србију, као и за сваку другу демократску земљу, да сви имају прилику да учествују и изразе своја гледишта у политичком процесу.

Претходно је амбасадор САД у Србији Ентони Годфри изјавио да је последњих недеља имао прилику да разговара "с политичким лидерима свих боја" о предстојећим парламентарним изборима и да се нада да ће свима који желе да учествују на изборима то бити и омогућено.

"Надам се да ће се грађани Србије потрудити да се њихов глас чује на биралиштима овог месеца и да ће свима који желе да учествују то бити и омогућено", поручио је Годфри на свом Твитеру налогу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси