Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Полицајац гађао новинарку сузавцем током ТВ преноса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 05. 2020.

Аутор: РТС, INSIDER Извор: РТС

Полицајац гађао новинарку сузавцем током ТВ преноса

Полицајац у пуној опреми за разбијање нереда је синоћ током протеста у Луивилу испалио патрон сузавца у телевизијску екипу која је преносила дешавања.

Протести који су започели у Минеаполису због убиства Џорџа Флојда проширили су се широм САД, па тако и у Луивил у Кентакију.

У петак увече догодио се инцидент док је једна телевизијска екипа преносила протест. Наиме, полицајац је испалио патрон сузавца директно у локалну новинарку и сниматеље.

У једном тренутку се чује како новинарка Кејтлин Раст виче "Пуцају у нас".

Када су је водитељи из студија питали да ли је добро, рекла је да су у питању гумени меци: "Гумени су меци. У реду је. То су патроне сузавца", рекла је Кејтлин Раст.

Убрзо затим, полицајац је почео да гађа и камермана. Када су новинарку питали кога гађају, рекла је: "Нас, нас директно."

У видеу можете погледати снимак инцидента. 

Ово, иначе, нијеизоловани инцидент, новинарка шведског Експреса је погођена гуменимметком током протеста у Минеаполису, наводи се на сајту тог листа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси