Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јагодина: РТВ Коперникусу 85 одсто буџета намењеног медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 05. 2020.

Извор: Бета

Јагодина: РТВ Коперникусу 85 одсто буџета намењеног медијима

На основу Решења о одобравању средстава из буџета града Јагодине за пројекте којима се остварује јавни интерес у области јавног информисања, Коперникус Радио-телевизији Јагодина д.о.о. је додељено 4.750.000 динара.

Укупан буџет за медијско суфинансирање у Јагодини био је 5.600.000 динара, а за три пројекта Коперникуса издвојено је 85 одсто тог буџета.

На конкурс је стигло укупно 15 пројеката, од којих је подржано шест. Поред три пројекта Коперникуса, подржани су и пројекти РТВ Bellamie д.о.о. из Ниша, Горан Јевремовић Агенција за новинарство и издаваштво Централ медиа из Ћуприје и Анита Ђукић, ПР Веб портал Инфоцентрала Јагодина, са укупно 750.000 динара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси