Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Информације о епидемији у Новом Пазару само на програму једне телевизије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 04. 2020.

Аутор: Бета Извор: Н1

Информације о епидемији у Новом Пазару само на програму једне телевизије

Градоначелник Новог Пазара Нихад Бишевац изјавио је да је од укупно 16 тестираних контаката првозараженог пацијента у само једном случају резултат био позитиван. Казао је и да је у Новом Пазару тренутно 13 људи заражено коронавирусом.

Он је нагласио да је реч о резултатима који су пристигли, "што не значи да их сутра неће бити више".

Бишевац је то рекао уживо у програму Регионалне ТВ, непосредно након што је свим осталим редакцијама и дописништвима у Новом Пазару стигао мејл у којем их Кризни штаб обавештава да све нове информације могу сазнати у програму те телевизије.

Кризни штаб Новог Пазара одлучио је у петак да више не одржава конференције за новинаре, већ медијима електронском поштом шаље "саопштења са свим подацима".

Бројни новопазарски медији и дописништва националних медија више немају прилику ништа да питају чланове Штаба, већ су приморани да прате Дневник локалне РТВ.

Информација да ће припадници Војске Србије "сутра дезинфиковати новопазарске улице", пласирана је једино у тој информативној емисији, што је изазвало револт новинара умрежених на WhatsApp.

Бишевац је потврдио да је у Новом Пазару тренутно 13 људи заражено коронавирусом, да се троје налази на лечењу у КЦ Крагујевац, док су остали на кућном лечењу, односно у кућној изолацији.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси