Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТВ емитује "Моју школу" на језицима националних заједница на YouTube-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 04. 2020.

Извор: РТВ

РТВ емитује "Моју школу" на језицима националних заједница на YouTube-u

Радио-телевизија Војводине отпочела је емитовање школских часова "Моја школа", Радио-телевизије Србије, титловане на четири језика националних заједница – мађарском, румунском, словачком и русинском. Прва три школска предавања доступна су на посебном YouTube каналу "Настава титлована на мањинске језике РТВ-РТС", на следећим линковима:

https://youtu.be/oNWPVgSGH5g

https://youtu.be/vVtUj4SX8TM

https://youtu.be/gmlqyKwACFM

Како бисте активирали приказивање титлова, потребно је кликнути на ознаку cc у доњем десном углу YouTube плејера. За одабир жељеног језика кликните на иконицу зупчаника у доњем десном углу, а затим на опцију "Subtitles".

Посетиоцима портала rtv.rs, доступан је брзи линк ка YouTube каналу на ком ће предавања бити објављивана, кликом на банер "Настава титлована на језике националних заједница" у десној колони сајта, а на мањинским секцијама сајта и кликом на банер са називом језика.

Радио-телевизија Војводине ће наставити да објављује предавања "Моја школа" на језицима националних заједница, како би ученици који наставу прате на свом матерњем језику, могли активно да прате школско градиво.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси