Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Први рођендан телевизије НОВА С
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 03. 2020.

Извор: Н1

Први рођендан телевизије НОВА С

Ексклузивним преносом прве утакмице квалификација за ЕУРО 2020 пре годину дана, 25. марта, почео је програм телевизије НОВА С. Гледаоци су препознали квалитетну програмску понуду – ауторске емисије, серијски, филмски, информативни и спортски програм па се телевизија врло брзо позиционирала међу пет најгледанијих код корисника СББ мреже.

Телевизија НОВА С, иако је кабловски канал, позиционирала се у рангу гледаности са телевизијама са националном фреквенцијом.

"Током протеклих годину дана окупили смо фантастичну новинарску екипу и поносни смо на низ ауторских емисија које имамо у понуду, на врхунске домаће серије које су гледаоци премијерно могли да гледају код нас, на спортске преносе мечева репрезентације за Европско првенство које су, такође, гледаоци могли да гледају само на НОВА С телевизији. У наредном периоду очекује нас још изненађења када су у питању ауторске емисије а спремамо и четири нове серије из United Media оригиналне продукције које ћемо емитовати у наредном периоду", каже извршна директорка United Media Александра Суботић.

Подсетимо, у априлу прошле године Новој су се придружили Оља Бећковић са својом култном емисијом “Утисак недеље”, Иван Ивановић са својим лате нигхт схоњ програмом, јутарњи програм “Ментално разгибавање” а настављено је емитовање квиза “Тотални обрт”, кулинарске емисије “MrKitchen”, емисија из продукције Инсајдер – Мале велике приче и Недеља под лупом Инсајдера, као и програма намењеног најмлађима “Кефалица”.

Екипи врхунских новинара већ у августу се придружују Наташа Миљковић и Маја Николић које са тимом искусних репортера и уредника креирају поподневну емисију “Међу нама”.

Здравствене теме нам приближава докторка Катарина Бајец у својој емисији "Здрави са др Катарином Бајец", а хумористички програм смо од јануара обогатили емисијом "4 и по мушкарца". Најновије појачање је сатирична емисија “24 минута са Зораном Кесићем” која је на програму од краја фебруара.

Свака од ових емисија бележи изузетну гледаност и из недеље у недељу су најгледаније у свом слоту емитовања међу свим телевизијским каналима.

Гледаоци су у оквиру богатог домаћег серијског програма на нашој телевизији имали прилике да гледају Сенке над Балканом и Жигосане у рекету Драгана Бјелогрлића, Убице мог оца, и Заспанку за војника Гаге Антонијевића, серију Ујка, нови хоризонти Срђе Анађелића као и документарни филм Младена Матичевића о Влади Дивљану “Небеска тема”.

У припреми су серије “Краљ” о Александру Карађорђевићу у режији Здравка Шотра, “Време зла” Добрице Ћосића коју спрема Горан Шушљик, серија “Кљун” Милорада Милинковића и Срђана Драгојевића као и “Викенд са ћалетом” Мирослава Момчиловића.

Наставићемо да емитујемо најгледанијих стране серије и популарне филмове, ситкоме и теленовеле као и врхунске документараце из продукције ББЦ-а.

Први рођендан не прослављамо јер је ових дана једино исправно позвати све да остану код куће и заштите себе и друге. Славићемо наредних година а сада се од срца захвљајујемо свим гледаоцима који су уз нас и поручујемо им да у својим домовима уживају у програму који смо им спремили.

Гледаоци НОВУ С могу пратити преко СББ мреже, Тотал ТВ-а, Беогрида, Д3и али и ЕОН платформе.

У оквиру United Media послује и ТВ Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси