Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кесић и Дражић: Да наша емисија буде корективни фактор сваке власти (ВИДЕО)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 02. 2020.

Извор: Н1

Кесић и Дражић: Да наша емисија буде корективни фактор сваке власти (ВИДЕО)

Нова сезона хумористично-сатиричне емисије “24 минута са Зораном Кесићем” почиње 29. фебруара на телевизији Нова С и емитоваће се у свом стандардном термину, суботом у 21h.

Како ће изгледати емисија? Један од аутора Зоран Кесић каже да не би било коректно према Новој С да сада мењају концепцију емисије јер их је "Нова купила због сатиричне критике", те, како је рекао, не би било у реду да се баве сексуалним животом змија, док Марко Дражић, такође један од аутора, каже да ће бити другачије јер сада емисија неће бити на истом броју на даљинском.

На питање да ли се нешто променило у друштву и да ли је емисија имала ефекат, Кесић је рекао да нису ни имали илузију и да ће им мисија бити да "мењају свет и отварају очи" већ да праве емисију коју би и сами волели да гледају и која носи печат свих аутора.

Кесић каже да су раније имали проблем да не могу да попуне емисију док је данас проблем како све да стане у 40 минута.

"Наш репроматеријал су глупост, спин, лаж и ми тога имамо охохо, али то је катастрофа за грађане јер их има све више. Они желе о себи да изграде слику непогрешивих и недодирљивих, а онда ми рунирамо њихову привидну озбиљност и зато немају одговор на оно што радимо, а нама је то ужитак, лично ми је задовољство да их нервирам, да гледају емисију и да се нервирају", поручује Кесић.

Он додаје да му је када гледа емисију код куће све лепо до завршетка када му утисак није задовољство већ горчина.

"Наш посао је да се критички осврћемо на најмоћније, на оне који одлучују. Главне мете су нам представници власти, а не заобилазимо ни критику опозиције, али је наш главни посао ко год био на власти да критикујемо, због жеље грађана да буде боље. Да наша емисија буде корективни фактор сваке власти", додаје Зоран Кесић.

Каже и да му је "мало фрка" јер на претходној телевизији нису имали конкуренцију и мало су "штрчали".

"Овде ћемо бити у сендвичу између две дуговечне емисије, Утиска недеље и Ивана Ивановића, посебан мотив да се такмичимо да будемо бољи".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси