Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телеком поново тражи да United Group да понуду за све канале
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 01. 2020.

Извор: Н1

Телеком поново тражи да United Group да понуду за све канале

Група оператора под брендом "Супернова" позвала је United Group да Телекому Србија пошаље уговор за све своје канале и да се тај уговор упореди са старим уговором са оператором Радијус Вектор.

United Group је раније данас саопштила да су кабловским операторима под брендом "Супернова" понуђени сви канали које су и до сада емитовали, укључујући и Н1 и Спортклуб, али за целу Телекомову мрежу и све кориснике.

Телекомови оператори под брендом "Супернова" реаговали су саопштењем наводе да ће се из уговора који им је понудила United Group, видети да је "вишеструко неповољнији од старог уговора са Радијус Вектором".

Додају и да преписке види да су тражили гаранцију за садржај на каналима Спортклуба коју, како тврде, нису добили.

Телекомови кабловски оператори поручили су и да нису прихватили територијална ограничења која су, како тврде у саопштењу, у супротности са законом и дискриминишу њихове кориснике.

У саопштењу се наводи и да је тражена понуда за цео Телеком Србија и за све канале United Group, али да такву понуду никада нису добили.

У оквиру United Group послује и ТВ Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси