Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хари и Меган претили таблоидима тужбом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 01. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Хари и Меган претили таблоидима тужбом

Принц Хари и супруга Меган Маркл запретили су покретањем судског поступка након што су таблоиди објавили фотографије војвоткиње од Сасекса са сином Арчијем у Канади, објавили су британски медији.

Гардијан и ТВ канал Скај Њуз наводе да адвокати Хари и Меган кажу да је те фотографије снимио фотограф који се скривао у грмљу без знања Меган Маркл на острву Ванкувер, где се принц Хари придружио супрузи и сину у понедељак увече.

Они се жале да их папараци стално вребају. Сан и Дејли мејл објавили су снимке бивше америчке глумице док носи сина и шета са два пса. Прошле јесени, пар је покренуо поступак против неких новина због нарушавања приватности и телефонских прислушкивања.

„Изгубио сам мајку и сада гледам како моја супруга постаје жртва истих моћних снага“, изјавио је млађи син Лејди Ди, која је погинула 1997. у аутомобилској несрећи у Паризу док су је пратили папараци.

Њихово дистанцирање од британске монархије официјелно ће наступити у пролеће. Тада они више неће бити активни чланови британске монархије, нити ће носити краљевске титуле, преноси klix.ba.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси