Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  United Grupa: Легалан позив на преговоре може бити само од Телекома Србија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 01. 2020.

Извор: United Grupa

United Grupa: Легалан позив на преговоре може бити само од Телекома Србија

Фантомска фирма Супернова упутила је како наводи “озбиљан” позив за сарадњу United Grupi. У том позиву писаном у таблоидном маниру и са количином “истине” својствене таблодима, наводи се и да је позив за сарадњу последњи.

Подржавамо Супернову да после последњег позива престане да нам нуди непостојећу сарадњу, јер ниједан уговор са њима не би био легалан. Управо због чињенице да нису регистровани као правно лице, наругали су се пре свега својим корисницима. Понашају се као оператер, а они су регистровани само као жиг.

Време је да после “последњег” позива, Телеком који подмеће Супернову као преговарача, престане да обмањује грађане Србије да заиста жели да са Унитед Групом води преговоре о куповини програма. Јавно смо објавили понуду за Н1 програм, какав они немају у својој понуди, уверени да ће управо његовом куповином показати да нису по диктату власти водили лажне преговоре и једва дочекали да ускрате наше канале гледаоцима.

Због бриге за грађане Србије који воле да гледају наше програме подсећамо да уговор о емитовању нисмо прекинули када смо на то имали свако право, а то је још пре годину дана, када се званично променило власништво над оператерима по Србији и када их је све купио Телеком по врло нетранспарентним околностима.

Ми нећемо упућивати последњи позив, јер желимо да наши програми у чији квалитет константно улажемо, буду видљивији што већем броју грађана. Позивамо Телеком да приступе легалним преговорима, уколико заиста желе или смеју да донесу одлуку у интересу својих корисника, како би могли да гледају програме United Medie и у наредним годинама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси