Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Супернова: United Media понудила високу цену за своје канале
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 01. 2020.

Извор: Данас

Супернова: United Media понудила високу цену за своје канале

Супернова је саопштила данас да је покушала да постигне договор са United Media о дистрибуцији њихових канала али да на крају ипак није постигнут договор.

“United Media је доставила неповољнију понуду у односу на то што су имали кабловски оператори у претходном периоду. Наиме, понуда је достављена са изузетно високом ценом, која притом не обухвата дозволу за емитовање свих њихових канала, укључујући Нову С и Нову Спорт. И поред тога, били смо спремни да зарад интереса наших корисника, прихватимо овакве услове, али нажалост, ни то није било довољно. United Media је отишла корак даље, и у преговорима тражила да се територијално и по броју корисника ограничимо, односно, да се више не ширимо и не развијамо уколико желимо сарадњу са United Media. Такође, велика препрека у преговорима је било недавање Нове Спорт, а без минималне гаранције да ће кључни спортски догађаји остати на Спорт клуб каналима”, наводи се у саопштењу.

Како се даље прецизира током преговора, “у више наврата покушали смо да пронађемо компромисно решење. Разговарало се и о томе да канали United Media буду у понуди мтс ТВ за шта смо тражили писану понуду, али је нисмо добили”.

Нажалост, уместо даљих преговора о наставку сарадње, иако смо прихватили основне елементе уговора, цену и дужину трајања уговора, United Media је неочекивано онемогућила праћење својих канала великом броју гледалаца Супернове, закључује се у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси