Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Супернова од данас не емитује канале Н1, Спортклуб, Vavoom, Синеманиа и Гранд
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 01. 2020.

Извор: Данас

Супернова од данас не емитује канале Н1, Спортклуб, Vavoom, Синеманиа и Гранд

Од данас преко кабловског оператера Супернова грађани више не могу да гледају телевизије Н1, Спорт Клуб, Pikaboo, Vаvоом, Синеманија, Лов и Риболов и Гранд.

Корисници кабловског оператора Супернова у власништву Телекома од данас не могу да гледају канале United Medie, јер је уговор о дистрибуцији истекао и није обновљен, преноси Н1.

Са жаљењем обавештавамо грађане да и поред наше жеље да се програми United Medie и даље налазе у понуди Супернове, нисмо успели да постигнемо договор са Телекомом, саопштено је из ове компаније. 

Оператеру Супернова је још 31. децембра истекао правни основ за емитовање канала United Medie. Руководству компаније понуђени су готово исти тржишни услови који су важили и раније, али нажалост, до наставка сарадње није дошло, додају из United Medie.

„Надамо се да и даље постоји могућност да се пронађе решење, због интереса корисника и да се настави вишегодишња сарадња која је постојала са оператерима Радијус Вектор и Коперникус, који су у међувремену постали мрежа Супернова“, додаје се у саопштењу УМ.

United Media је саопштио да грађане њихове могу пратити одабиром СББ пакет или ТОТАЛ ТВ, или преко платформе ЕОН, било где у Србији без уговорне обавезе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси