Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Обрадовић: Крушик не зна шта ће са мном
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 01. 2020.

Аутор: З. Радовановић Извор: Данас

Обрадовић: Крушик не зна шта ће са мном

Узбуњивач из Крушика Александар Обрадовић, којем је још пре месец дана укинут притвор, још увек нема никакву информацију о свом радном статусу у ваљевској војној фабрици.

– Никакву нову информацију о мом статусу у Крушику немам. Притвор ми је укинут 18. децембра, и било је довољно времена да надлежни у фабрици смисле шта ће са мном. Додуше, због штрајка радника ЈП Пошта, одлука суда о укидању притвора стигла ми је 27. децембра, и истога дана сам је доставио Крушику. Први радни дан у овој години у Крушику је био 13. јануар и свакодневно очекујем поштара или неку информацију каква ће да буде одлука о мом радном статусу. Једино што с тим у вези чујем јесте да „руководство не зна шта ће са мном“, рекао је Обрадовић нашем листу.

Обрадовић је ухапшен 18. септембра прошле године на свом радном месту у Крушику, јер је јавности указао на сумњиве послове у трговини Крушиковим производима, у којима су, како је наводио, учествовале и учествују водеће приватне компаније блиске државном врху, међу којима и фирма ГИМ, која се доводи у везу са Бранком Стефановићем, оцем министра полиције Небојше Стефановића.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

19.01.

2020.

Milan Đokić - Soko [нерегистровани] у 14:42

Idi u firmu

Aleksandre Obradoviću, treba da ideš na posao iako nisi dobio nikakvo obaveštenje. Nisi dobio otkaz i zašto ne bi išao da radiš? Ako ne odeš kazaće da su ti dali otkaz jer nisi dolazio na posao od dobijanja rešenja da nisi u kućnom protvoru. Otiđi u nečijoj pratnji i ako te spreče da uđeš imaš svedoka koji će potvrditi da si hteo da se javiš na posao i radiš. Da živim u Valjevu, ako bi želeo išao bih s tobom.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси