Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  МУП: Скуп СЗС испред РТС није пријављен у законском року
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 12. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

МУП: Скуп СЗС испред РТС није пријављен у законском року

Начелник Полицијске управе за Београд Милан Станић изјавио је да Савез за Србију није „уредно“, нити благовремено пријавио данашњи скуп испред зграде РТС-а и да приликом пријављивања организатори нису поштовали Закон о јавном окупљању.

У Станићевој писаној изјави наведено је да скуп није пријављен у законски прописаном року, те да се не сматра пријављеним.

Навео је да је председник Извршног одбора Покрета за преокрет Милорад Бједов 11. децембра Полицијској станици Палилула поднео пријаву за јавно окупљање активиста Савеза за Србију 13. децембра испред зграде РТС, испред сва три улаза, од 12 до 20 часова, али да је полицијска станица истог дана уручила обавештење да пријава није благовремена.

„Полицијска станица Палилула истог дана уручила је обавештење контакт особи из Савеза за Србију у вези са поднетом пријавом, којим је констатовано да је пријава неблаговремена, јер није поднета у законом прописаном року, и некомплетна, јер не садржи потребно и законом прописано, те се скуп не сматра пријављеним“, навео је Станић у писаној изјави коју је проследио МУП.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси