Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Савез за Србију за петак најавио блокаду РТС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 12. 2019.

Аутор: Танјуг Извор: РТС

Савез за Србију за петак најавио блокаду РТС-а

Савез за Србију најавио је да ће у петак блокирати све улазе у зграду РТС-а од 12 до 20 сати, јер су незадовољни извештавањем Јавног сервиса.

Председавајући СзС-а Вук Јеремић рекао је на конференцији за медије да је то и "упозорење и апел часним људима на РТС-у, да почну да се професионално баве својим послом".

То за њих, како је рекао, значи да "интервјуишу Александра Обрадовића из Крушика, Марију Лукић који води судски спор против бившег председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке или са новинаром Миланом Јовановићем из Гроцке".

Јеремић је рекао да је скуп пријављен полицији, а да нису добили дозволу, са образложењем да га нису пријавили на време, пет дана пре одржавања.

На питање није ли то притисак на медије, Јеремић је рекао да ће тамо бити као "грађани који се осећају ускраћено за информације".

Упитан о јучерашњем састанаку у Европском парлменту (ЕП) и наводима медија да је говорио пред полупразном салом, председник ССП-а Драган Ђилас рекао је да су тако известили Пинк, Курир, Ало, и тврди да је у сали ЕП било око 70 људи.

Поновио је да не постоји никаква могућност да СзС учествује на изборима следеће године, а на питање зашто се састају са представницима ЕП, рекао је да их они позивају сваки пут када дођу у Србију, а да се СзС одазива тим позивима.

На питање о везама са нарко дилерима, Ђилас је рекао да су о томе он и Бошко Обрадовић већ издали саопштење, у којем су одбацили те наводе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси