Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Петровић: Вучић упорно глуми жртву, само СНС и ИСИС схватају карикатуру као опасност
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 11. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

Петровић: Вучић упорно глуми жртву, само СНС и ИСИС схватају карикатуру као опасност

Главни уредник листа Данас Драгољуб Петровић изјавио је данас да се „десило управо оно што је Коракс нацртао на карикатури са насловнице Данаса – председник упорно глуми жртву у свакој прилици и спреман је да добровољно изиграва мету кад год му се укаже прилика“.

„Тако председник и његова свита уживо доказују оно што је Коракс нацртао, а ми ставили на насловницу викенд издања Данаса. Кораксова карикатура је постала реалност“, рекао је  Петровић за агенцију Бета, коментаришући оглашавање председника србије Александра Вучића на друштвеним мрежама поводом Кораксићеве карикатуре на насловној страни листа Данас.

„Треба приметити да карикатуре у данашњем свету као опасност схватају само ИСИС и СНС. Како уопште коментарисати људе који не могу да схвате поруку једне сјајне карикатуре, осим да су они и сами постали ходајуће карикатуре“, изјавио је Петровић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси