Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Директор „Панчевца“: Нема медијског случаја у вези са колегом Глигорићем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 10. 2019.

Аутор: Драган Жујовић Извор: Цензоловка

Директор „Панчевца“: Нема медијског случаја у вези са колегом Глигорићем

Реаговање Драгана Жујовића, директора „Панчевца” на текст „Бивши новинар ’Панчевца’: Добио сам отказ јер нисам пристао да идем на психијатријски преглед”.

Поштована редакцијо,

Желим да допуним ваш текст „Бивши новинар ’Панчевца’: Добио сам отказ јер нисам пристао да идем на психијатријски преглед”.

Наш колега колега Михајло Глигорић због погоршаног здравственог стања цео јануар ове године био је на боловању. Од тада је менаџмент „Панчевца” у сарадњи с Глигорићевим рођацима у Панчеву настојао да нађе најбоље решење за њега. Сматрали смо и тада, а и данас верујемо да је то била инвалидска пензија.

Из елементарне људске пристојности не желимо детаљније да се у јавности бавимо овим.

Колега Глигорић поднео је тужбу суду и ми ћемо, као што је то Вашој сарадници речено, сачекати завршетак процеса и поступити у складу с пресудом.

Лист „Панчевац” подржава Ваше напоре да се уреди медијска сцена у Србији и сачува достојанство новинара. Ми у Панчеву, као и у осталим деловима Србије, суочавамо се с низом проблема у раду. Тема за Ваш сајт свакако има.

Али чини нам се да је Ваша сарадница Ивана Предић, будући Панчевка и будући да је остварила директни контакт с Михајлом Глигорићем, знала да овим текстом прави медијски случај тамо где га нема. 

Драган Жујовић,

директор „Панчевца”

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси