Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бујошевић: РТС није требало да преноси „бљувотине“ Информера
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 10. 2019.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Бујошевић: РТС није требало да преноси „бљувотине“ Информера

Генерални директор Радио-телевизије Србије (РТС) Драган Бујошевић оценио је за Новости да је РТС „трапаво“ поступио када је пренео расправу са твитера у случају листа Информер и да „није требало да преноси све оне бљувотине“.

Једино што је требало да РТС уради је да обавести јавност да је неко претио новинару и ту да стане, рекао је Бујошевић за Новости.

Без обзира шта ја мислим о (Драгану) Вучићевићу и колико тужби смо против њега поднели – и ја и новинари РТС, ни њему, као ни било ком новинару нико не сме да прети и на ту чињеницу РТС треба да укаже, објаснио је Бујошевић.

Бујошевић истиче и да сваки новинар има онолико слободе за колико се избори и то подразумева одређену цену. Мени у Политици нису објавили ништа скоро две и по године. Јесам ли ишао по улици и викао због тога?

Када су нам 1998. године судили због рушења уставног поретка с „Европљанином“, нисам плакао, иако бих, да пресуда није укинута, и дан – данас плаћао ту казну. Избор је ваш. Ако хоћеш да то радиш, плати цену. Тачка, закључио је Бујошевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси