Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лист Данас поново непожељан на “Маракани”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 10. 2019.

Извор: Данас

Лист Данас поново непожељан на “Маракани”

Црвена звезда поново није одобрила листу Данас тражене акредитације за меч Лиге шампиона.Црвено-бели сутра увече на стадиону “Рајко Митић” дочекују Олимпијакос (21.00) у оквиру Б групе Лиге шампиона, а у образложењу за одбијање акредитације поново је, као и за претходни меч против Јанг Бојса, наведено да је то “због великог интересовања медија”.

Образложење да у простору резервисаном за медије које има близу 350 места нема ни једна столица за извештача Данаса тешко може да се прихвати као објективна околност због чега редакција сумња да су у питању други разлози о чему ћете опширније моћи да прочитате у сутрашњем штампаном издању.

Из Црвене звезде су раније нашем извештачу скренули пажњу да нису задовољни текстовима које лист Данас објављује о том клубу, али са “Маракане” на адресу редакције до сада није стигао ни један деманти нити званична реакција на “спорне” текстове.

Редакција листа Данас ће после новог одбијања издавања акредитације за европске мечеве предузети све легалне мере које су јој на располагању како би добила подједнако право као и све остале медијске куће о извештавању са мечева Црвене звезде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси