Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Слободна ТВ поднела РЕМ-у захтев за издавање дозволе за пружање медијске услуге
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

Слободна ТВ поднела РЕМ-у захтев за издавање дозволе за пружање медијске услуге

Слободна телевизија поднела је Регулаторној агенцији за електронске медије захтев за издавање дозволе за пружање медијске услуге, као и захтев СББ-у и Телекому у циљу отпочињања преговора за увођење тог канала у редовну понуду тих кабловских мрежа, саопштила је данас извршна уредница те телевизије Хана Адровић.

Адровић је навела да очекује да ће преговори почети у најскоријем року и да ће резултовати увођењем Слободне у стандардну понуду тих оператера.

„За кратко време показали да екипа младих људи може да направи информативни програм који је конкурентан чак и информативним програмима много већих и финансијски стабилнијих телевизија“, навела је Адровић на конференцији за новинаре у Медија центру.

Посланик и главни уредник Нове српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић најавио је да ће од јесени на Слободној телевизији бити аутор нове емисије „Дуел“ у којој ће са неистомишљеницима из различитих углова разговарати на изабране теме.

„Слободна телевизија је направила неку врсту показне вежбе како би требало да изгледа објективно новинарство. Желим да дам свој допринос том напору да се објективно информише и неки прилог нормалности нашој медијској сцени“, рекао је Вукадиновић.

Уредник информативног програма Предраг Лазаревић рекао је да је идеја Слободне телевизије да понуди информативни програм „онако како би он требало да изгледа“, и да је „непристрасно, објективно и фер извештавање“ оно што корисници и у будуће могу да очекују.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси