Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "Блиц" данас, уз специјално луксузно издање, слави 23. рођендан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 09. 2019.

Извор: Блиц

"Блиц" данас, уз специјално луксузно издање, слави 23. рођендан

Већ 23 године, сваког дана "Блиц" је са својим читаоцима на истој страни. Данас славимо рођендан уз специјално луксузно издање на 100 страна и доносимо вам ексклузивне приче, интервјуе, репортаже, али и поклоне!

Рођендански број "Блица" први пут у Србији доноси пред читаоце дневне новине на глоси папиру. Очекује вас и поклон улазнице за Зоо врт у Београду, за децу до 15 година, али и мноштво поклон пакета!

За рођендански „Блиц“ о наредним корацима Владе Србије ка решењу српско-албанских односа, као и о очекивањима од састанка са немачком канцеларком Ангелом Меркел, али и другим важним питањима за Србију говори премијерка Србије Ана Брнабић.

Доносимо и интервјуе са Синишом Малим и Вуком Јеремићем. Причу са једном од две даме које су чланице Жандармерије, са првом женом управником мушког затвора... За рођендански број "Блица" говоре и чувени Енки Билал, наша врсна глумица Светлана Бојковић, Здравко Чолић али и спортисти Слободан Рајковић, Драган Стојковић Пикси, Бианка Буша...

“Блиц” је настао 1996. године и од тада је нераздвојни део савременог српског друштва. Више од осам хиљада издања дневних новина “Блиц” представљају историјско сведочанство најважнијих политичких, друштвених и економских промена, културних остварења и спортских резултата. 

Наши верни читаоци навикли су на разноврсне поклоне које им дарујемо уз новине. Само смо кроз “Блиц библиотеку” до сада поделили више од 46 милиона примерака књига а у нашем рођенданском броју чекају вас поклон улазнице за београдски Зоолошки врт, као бројни поклон пакети и изненађења.

С правом као један од највећих успеха компаније истичемо нашу “Блиц фондацију” и њену акцију “Срце за децу” кроз коју несебично помажемо најугроженијима у Србији. Тако смо обезбедили боље услове за живот сада већ за око 500 малишана широм Србије. Такође, обезбедили смо апарате за дијагностификовање оштећења слуха код новорођенчади у свих 56 породилишта у Србији, као и 50 клима уређаја за 24 породилишта, обновили једино дечије очно одељење у Србији, млечну кухињу на Институту за мајку и дете, одељење неурологије у ваљевској болници, одељење гинекологије и део породилишта у Вршцу, за болницу у Бору обезбедили најсавременије опремљено возило хитне помоћи, као и опрему за дечје, грудно и очно одељење, а и даље настављамо са иницирањем акција помоћи онима којима је она најнеопходнија.

Еколошка свест је, такође, веома важна за “Блиц”. Тако смо ове године покренули акцију чишћења река и језера Србије и током двомесечних активности у јулу и августу очистили 11 река и пет језера. План је да се са новим акцијама настави од октобра.

“Блиц” је медијски спонзор најзначајнијих спортских удружења, од Олимпијског комитета Србије, Фудбалског, Кошаркашког, Рукометног, Одбојкашког до Ватерполо савеза Србије, сарађујемо са бројним институцијама културе, подршка смо хуманитарним организацијама и иницијативама које за циљ имају да помогну онима којима је то најпотребније… 

Већ 23 године смо на истој страни! Хвала што нам верујете!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси