Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претње водитељу Менталног разгибавања: Срешћемо се у тами
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 09. 2019.

Аутор: Денис Колунџија Извор: Цензоловка

Претње водитељу Менталног разгибавања: Срешћемо се у тами

Дарко Митровић, водитељ „Менталног разгибавања“ на телевизији Нова С, каже за Цензоловку да су му обе претње стигле преко Инстаграма, од исте особе, коју је пријавио полицији.

Један од водитеља емисије „Ментално разгибавање“, Дарко Митровић, објавио је на почетку данашњег издања те емисије да је у протекле две недеље добио две претње на Инстаграму, али да о пријавама које је поднео нема повратну информацију из полиције.

Митровић је рекао да је прву претњу добио 29. августа и да је заједно са Јунајтед медијом, власником канала Нова С на којој се емитује „Разгибавање“, поднео пријаву одељењу МУП-а за високотехнолошки криминал. Покушај да се пријави и друга претња, која му је упућена јуче, није био успешан јер, како је рекао, на телефоне у полицији није се нико јављао.

Митровић за Цензоловку наводи да су му обе претње стигле у виду порука и да их је упутила иста особа која му, између осталог, поручује „срешћемо се у тами“. Каже и да је изненађен реакцијом полиције након прве поднете пријаве.

„Имамо сазнања о томе ко је упутио претње и то смо доставили полицији, очекујући да ће на основу свега тога полиција одмах реаговати, што се није догодило. Када су људи из Јунајтед медије јуче позвали и због нове претње, али и да би чули шта се дешава с првом пријавом, нико се у полицији није јављао на телефон“, наводи водитељ „Менталног разгибавања“.

Напомиње да не зна шта би могао бити мотив за претње које је добио, али да не искључује могућност да све има политичку позадину.

„Нисам уплашен и, што је најважније, ништа од овога не може да утиче на емисије које радимо“, истиче Митровић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси