Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Војтеховски тврди да јој укидају емисију, власник ТВ Прва каже да су у току преговори
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 09. 2019.

Аутор: Весна Радојевић Извор: Раскрикавање

Војтеховски тврди да јој укидају емисију, власник ТВ Прва каже да су у току преговори

Власник телевизије Прва Срђан Миловановић рекао је за Раскрикавање да емисија „Живот прича“ Татјане Војтеховски није скинута са програма, већ да су у току преговори о условима наставка сарадње. „Она је до сада имала екстерне сараднике, а ја само желим да то буде у оквиру телевизије“.

Ауторка емисије, са друге стране, тврди за Раскрикавање да никакви преговори нису у току и да јој је јуче званично на састанку речено да емисије неће бити.

„Шта све новине пишу, то је страшно. Није скинута, наравно, у преговорима смо око услова“, кратко је прокоментарисао Миловановић за Раскрикавање.

На коменар новинарке да „не пишу новине“, већ да је Татјана Војтеховски на твитеру обавестила јавност да се њена емисија „Живот прича“ скида са програма Миловановић је рекао да „она може да прича шта хоће, једино ако хоће сама да оде“.

„Она је до сада имала екстерног режисера којег је 'иха ха' плаћала, сараднике… Ја једино што захтевам јесте да то буде у оквиру телевизије и да само користи нашу опрему, наше ресурсе да бисмо смањили трошкове. Она је то схватила као атак на њу“, рекао је Миловановић.

Војтеховски: Никакви преговори нису у току

Ауторка емисије Татјана Војтеховски за Раскрикавање каже да Срђана Миловановића никада у животу није видела нити се са њим чула телефоном, те да никакви преговори нису у току.

„Јуче ми је на званичном састанку саопштено да се серијал укида“, каже Војтеховски и додаје да је за „захтеве” Срђана Миловановића први пут чула од новинарке Раскрикавања.

„Нико из менаџмента није поменуо дословно ништа везано за те захтеве. А није нико ни могао да помене зато што се емисија производила у оквиру телевизије. Срђан Миловановић би требало да зна да сам ја на телевизији запослена и да се емисија производила у оквиру телевизије. Ево сад зна“, рекла је Војтеховски за Раскрикавање.

Подсетимо, синоћ је Татјана Војтеховски на твитеру објавила видео Александра Вучића у коме на телевизији ПРВА критикује њену и емисију Зорана Кесића говорећи да је то најбруталнија кампања против њега, уз коментар да је само месец дана након те изјаве њој саопштено да се емисија Живот прича скида са програма.

„Снимања за нову сезону су већ почела, екипа је ишла на терен, капацитети студија били заказани. Одједном је одлучено да се емисија укине“, написала је она.

Телевизије ПРВА и О2 у децембру прошле године купио је Срђан Миловановић, брат повереника Српске напредне странке у Нишу. Миловановић је две телевизије са националном фреквенцијом купио посредством оф шор компаније „Kopernikus Corporation Cyprus“, основане у јулу прошле године на Кипру.

До ове куповине је дошло након што је Миловановић за 195 милиона евра продао свој удео у кабловскоом оператеру „Kopernikus technology“ Телекому Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси