Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јокановић: Вучић звао телефоном да не пишем колумне о њему, сад ми црта мету
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 07. 2019.

Извор: Бета

Јокановић: Вучић звао телефоном да не пишем колумне о њему, сад ми црта мету

Колумниста Жарко Јокановић изјавио је да га је председник Србије Александар Вучић звао својевремено да би га убедио да не пише о њему, али да није успео па га сада напада.

Јокановић је за лист Данас рекао да га је Вучић лично позвао телефоном 14. новембра 2014, и да му је рекао да је скупио све колумне којих је тада било 75 и прочитао их, те „да само избаци писање о њему - па ће то онда бити права ствар“.

„Али, није разумео када сам му рекао да нећу престати да пишем о њему, јер се бавим сатиром. И пошто није успео да ме придобије сада ме пљује. И то је тако вучићевски“, рекао је Јокановић.

Јокановић, који је колумниста листа Блиц, рекао је да му је драго што Вучића погађају његове колумне и што се „због њих нервира, јер су истином погодили у центар“.

Он је рекао да му је то „велика мотивација“ и да ће то имати на уму приликом писања сваког наредног текста, јер како се изразио - његово је да пише, а Вучићево „да се копрца“.

„А то што председник државе на телевизији неистомишљеницима и критичарима црта мету - па то није ништа ново. Нисам ни први ни последњи који ћу са том метом на челу ходати градом“, рекао је Јокановић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси