Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Весић да одговара ако је противзаконито дошао до мејлова телевизије Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 06. 2019.

Извор: Бета

Вучић: Весић да одговара ако је противзаконито дошао до мејлова телевизије Н1

Председник Србије Александар Вучић казао је данас да заменик градоначелник Београда Горан Весић треба да одговара ако је противзаконито дошао до интерних мејлова телевизије Н1, али да, ако је то Весићу дао "неко од колега", то онда није противзаконито.

"Ако је противазконито, за то (Весић) мора да одговара. А онда ви објасните народу што на такав начин водите политику", рекао је Вучић новинарима у Београду и додао да је у том случају Весић обавестио јавност о нечему што је важно.

Он је рекао да је "зачуђен" ако је тачно то што је наведено да пише у тим мејловима, и да у том случају Н1 треба да то објасни јавности.

"Нисам видео, можда је Весић измислио. Немогуће је да уредници наређују новинарима да тако раде", рекао је Вучић на питања новинара о мејловима и додао да их није видео, као и то да није "ни уредник или новинар те телевизије, као ни заменик градоначелника".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси