Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оптужени због пада металне конструкције на бину и повређивања две особе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 05. 2019.

Извор: Лист Зрењанин

Оптужени због пада металне конструкције на бину и повређивања две особе

Против Д.Ш. (51) и М.Г. (39), обојица из Сремске Каменице, због основане сумње да су починили тешко дело против опште сигурности у саизвршилаштву, Основни јавни тужилац у Зрењанину поднео је оптужни предлог.

Окривљени Д.Ш. из Сремске Каменице, као власник предузетничке радње „Music company Top-Ton“ Зрењанин и М.Г. из Сремске Каменице, као власник предузетничке радње „Студио плус 023“ Зрењанин, терете се да су изазвали опасност за живот и тело људи.

Према наводима тужилаштва, 18. и 19. маја прошле године, у Зрењанину, на платоу и паркингу поред Месне заједнице „Вељко Влаховић“, поводом одржавања 12. етно фестивала „Банатска прича“, окривљени су општеопасном радњом изазвали опасност. Услед тога пала је метална конструкција на бину постављену на платоу. Том приликом Б.Ј. из Зрењанина задобила је тешке телесне повреде опасне по живот, а оштећена Ј.Б. из Зрењанина лаке телесне повреде, саопштава Основно јавно тужилаштво у Зрењанину.

Мада то тужилаштво не наводи, јасно је да је у питању познати прошлогодишњи случај са Етно фестивала на Багљашу, када је тешко повређена новинарка Бранка Јајић, након што се метална конструкција бине обрушила на њу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси