Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Убио се после гостовања у ријалитију, полиграф одао његову тајну: Емисија укинута
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 05. 2019.

Извор: Б92

Убио се после гостовања у ријалитију, полиграф одао његову тајну: Емисија укинута

Британска телевизијска мрежа ITV у среду је престала да емитује свој ток шоу, после самоубиства мушкарца који је у тој емисији гостовао неколико дана пре гостовања.

Емисија је престала да се приказује још у уторак после смрти Стевеа Дyмонда (63) због које се мрежа нашла на мети критике, па и из врха владе.

"С обзиром на тежину недавних догађаја одлучили смо да прекинемо емитовање The Jeremy Kyle Showa", рекла је у среду извршна директорка телевизије Carolyn McCall.

Таблоид The Sun пише да је Стеве Дyмонд умро због предозирања морфијумом, а његово тело је десет дана након учешћа у емисији која је требала да се прикаже у понедељак пронашао власник стана у ком је живео.

Дyмондова бивша девојка Jane Callaghan објаснила је за таблоид да су се растали након што је он гостовао у телевизијском шоу и пао на детектору лажу када је требало да потврди да је није никада преварио.

Пре смрти Дyмонд је послао Јане СМС у којем јој је рекао да не може живети без ње, посведочила је Callaghan и рекла да је Дyмонд био депресиван.

"Овај случај јако забрињава", истакао је портпарол британске премијерке.

"Телевизије и продукцијске куће су одговорне за душевно здравље и мир гледалаца њихових програма."

Телевизијска мрежа се већ раније нашла на насловним странама новина након смрти двоје бивших учесника телевизијског ријалити шоуа Лове Исланда који су пронађени обешени.

Jeremy Kyle Show имао је "верну публику и екипа је предано радила четрнаест година, али дошао је тренутак да се скине с програма", рекла је McCall. и додала да је "особље ITV-а у мислима са породицом и пријатељима Стевеа Дyмонда".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси