Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Организатор отказане дебате у Нишу објавио снимак „поплављене“ сале
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 04. 2019.

Извор: Н1

Организатор отказане дебате у Нишу објавио снимак „поплављене“ сале

Институт за европске послове објавио је на Твитеру снимак у којем се види уређена сала нишког хотела који је отказао гостопримство дебати са Ољом Бећковић и Иваном Ивановићем под изговором да је сала поплављена због хаварије.

Нишки хотел „New City“ отказао је јуче гостопримство Институту за европске послове на дан одржавања дебате под називом „Слобода изражавања на трагу европских вредности“, наводећи да је, како је саопштио тај институт, цела сала поплављена због хаварије.

На дебати је била најављена – као модераторка – новинарка Оља Бећковић, професор медијске етике др Чедомир Чупић, новинари Иван Ивановић и Милојко Пантић и заменица уредника НИН-а Весна Малишић.

Институт за европске послове објавио је вечерас на свом Твитер налогу снимак начињен са спољашње стране излога сале у којој је требало да буде одржана трибина.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси