Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ОФПС: Нетачно да фаворизујемо и не покрећемо поступке против медија блиских СНС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 04. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

ОФПС: Нетачно да фаворизујемо и не покрећемо поступке против медија блиских СНС

Организација произвођача фонограма Србије (ОФПС) негирала је данас да фаворизује и не покреће судске поступке против медија блиских владајућој Српској напредној странци (СНС).

У саопштењу ОФПС-а је навела да су нетачне и неистините тврдње директорке ТВ Канала 9 и Коалиције медијских и новинарских удружења да та организација има другачији однос према медијима блиским СНС.

„Организација ОФПС редовно покреће судске поступке против свих емитера који не плаћају накнаду, без обзира на то о којим емитерима је реч“, пише у саопштењу.

Коалиција медијских и новинарских удружења позвала је раније новинаре да истраже сумње да телевизије блиске владајућој Српској напредној странци не морају да плаћају накнаде ни ОФПС-у ни СОКОЈ-у, јер их те организације не туже, те да не плаћају ни закупе за пословне просторе које користе, а који су у власништву државе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси