Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На ЕОН-у и Тотал ТВ-у исти распоред телевизија с националном фреквенцијом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 03. 2019.

Аутор: Н1, Бета Извор: Н1

На ЕОН-у и Тотал ТВ-у исти распоред телевизија с националном фреквенцијом

Нова С телевизија од данас је пред гледаоцима са најквалитетнијим програмским садржајима. Од данас Нова С је на броју 1 на платформама ЕОН и Тотал ТВ, а телевизија Н1 је на новој позицији под бројем нула (0), саопштио је СББ.

Све телевизије које имају националне фреквенције су на истим позицијама које су имале и раније.

Корисници платформе Д3, једини су којима је за једно место привремено померена нумерација канала, јер компанија Унитед Група још увек ради на техничком решењу које ће подразумевати идентичну нумерацију канала за телевизије са националним фреквенцијама, као што је било и раније, саопштио је СББ.

Због свега наведеног, верујемо да не постоји ниједан разлог за теорије завере које су већ отпочеле у појединим медијима, јер је наш циљ само да омогућимо гледаоцима лакши избор квалитетног програма, тако што ће убудуће распоред канала почињати од броја нула, појашњено је.

Ексклузивним преносом утакмице квалификација за Европско првенство 2020. између фудбалских репрезентација Португалије и Србије обележавамо почетак рада нове телевизије Нова С, као и чињеницом да се на ТВ екране враћају и све најквалитетније емисије које из различитих разлога дуго није било могуће гледати на телевизијама са националним фреквенцијама попут Утиска недеље, Менталног разгибавања и култне емисије Вече са Иваном Ивановићем.

Сви ови квалитетни садржаји прави су разлог да корисницима омогућимо најбољу услугу и најбоље искуство гледања телевизије и због тога смо за Нову С наменили позицију број 1 на даљинском управљачу.

Телевизија Н1 је, верујемо, већ изграђен бренд препознат код публике по најквалитетнијем информативном програму и верујемо да ће се гледаоци лако навићи на број нула на даљинском управљачу.

Уверени у квалитет програма телевизија Н1 и Нова С очекујемо да ће гледаност обе телевизије убудуће расти на основу врхунских телевизијских садржаја.

Подсећамо све кориснике ЕОН, Тотал ТВ и Д3 платформи да увек имају могућност да направе омиљену листу канала и поређају их према својим интересовањима, тако да свако има могућност слободног избора.

РЕМ покренуо поступак

Савет РЕМ-а је саопштио да је поднео је захтев за покретање прекршајног поступка против СББ због промене распореда програма којом је РТС померен иза страних канала у понуди СББ-а. Из СББ истичу да је позиција канала промењена једино код корисника Д3 платформе и то привремено.

РЕМ је објавио да је оператор био у обавези да у писменој форми обавести Регулатора о свакој промени броја и структуре програмских пакета, наводећи да је Савет донео Обавезујуће критеријуме за ближе уређивање логичке нумерације канала.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

27.03.

2019.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 18:18

БАЈКА О СББ И Н1

Била једном једна телевизија, која је хтела да буде прва у свему: тачном и објективном информисању, прављењу сопственог програма, спортским садржајима, дебатама.... Али како за то треба доста професионалног новинарства, времена, способног менаџмента, новца, пропаганде....., а 0ни су имали само новац и пропаганду одлучили су унапред, да се тек формирани канал (Нова С), постави на редно место 1 на нашим тв управљачима, прогласи најбољим у земљи Србији и на њему емитује пренос утакмице фудбалске репрезентације са еминентним коментаторима у студију, чија имена су углавном позната у естрадним круговима. Почетак уз фанфаре и гламур и сензационалну вест, да ће овај канал емитовати "култну емисију "вече са Иваном Ивановићем" и наравно друге "најбоље" садржаје.
Прича се, да све већи број тв претплатника отказује уговоре СББ, са нагласком на бахатост овог кабловског система.
Али, ово је само једна од данашњих бајки.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси