Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Верујте нама, а не сопственим очима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 03. 2019.

Аутор: Раскрикавање Извор: Раскрикавање

Верујте нама, а не сопственим очима

Већина данашњих таблоида на насловним странама доноси приче о протестима грађана протеклог викенда, упаду у РТС и хиљадама грађана који су у недељу 17. марта опколили зграду Председништва где је Александар Вучић одржао конференцију за медије. Док већина дневних наслова пише да Ђилас, Јеремић и Обрадовић желе крв дивљајући по Београду, таблоид Ало отишао је најдаље - на насловној страни тврде да је Вучић изашао пред демонстранте и „јасно рекао шта мисли о њима“.

На насловној страни таблоид Ало тврди да је Вучић изашао пред демонстранте испред Председништва и јасно им рекао шта мисли о њима. Слика којом илуструју текст показује Вучића који излази пред десетак грађана. Међутим, председник Вучић је из Председништва изашао тек када су се демонстранти разишли, односно отишли у протестну шетњу централним улицама Београда и до предвечерја задржали испред полицијске станице у Булевару деспота Стефана.

Снимци објављени на друштвеним мрежама међутим показују и да је Александар Вучић грађанима поручуо „Желим вам све најбоље“, па није јасно на шта Ало мисли када пише да им је показао шта „мисли о њима“.

Председник Србије напуста председниство после скоро пет сати боравка у згради. Десетак демонстраната га је вређало пред новинарима pic.twitter.com/NFmN0kcRkR

— VICE Србија(@vicesrbija) March 17, 2019


У тексту Ало-а тврди се и да је окупљених грађана испред Председништва било тек нешто више од хиљаду. Међутим, снимци које су сачинили новинари КРИК-а који су били на лицу места демантују и Ало и председника Вучића.

Као што је синоћ најављено грађани су се окупили испред зграде Председништва.

Има и полиције.

Грађани вичу ,,Оставка”, ,,Пуко је” и ,,Ухапсите Вучића”.pic.twitter.com/gjRe2uxkeZ

— КРИК(@KRIKrs) March 17, 2019

 

Снимак шетње кроз Таковску улицу. pic.twitter.com/9E17tzdCN7

— Весна Радојевић(@Vesna_Radojevic) March 17, 2019


Колона се креће ка полицијској станици у 29. новембра#1od5miliona pic.twitter.com/dVTSw503n3

— КРИК(@KRIKrs) March 17, 2019

 

Информер у најновијем броју цитира и контроверзног аналитичара Божидара Спасића који каже да је „апсолутно тачно да кризни штаб побуњеника планира да фингира на Обрадовића, Ђиласа а чак се помињу и одређене жене“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси