Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ивановић: Ускоро ћемо морати да носимо траку око руке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 03. 2019.

Аутор: К. Живановић Извор: Данас

Ивановић: Ускоро ћемо морати да носимо траку око руке

Менаџмент телевизије О2 напрасно је донео одлуку да укине једну од својих најгледанијих емисија, квиз „Столице“. О томе нису обавестили власника лиценце, Ивана Ивановића, већ су само послали мејл сарадницима емисије коју води Срђан Динчић.

– Мени нико ништа није јавио. Само су људи који раде квиз, и притом сарађују на емисији „Вече са Иваном Ивановићем“, добили мејл да се квиз укида. Ми нисмо имали потписане уговоре са том кућом, што је занимљиво, јер је реч о најгледанијим емисијама које су се емитовале на Првој, односно О2 – каже за Данас Иван Ивановић.

Он се поводом укидања квиза првобитно обратио јавности путем Твитера, изразивши незадовољство не само због одлуке менаџмента О2, већ и због колега које још раде на тој, и телевизији Прва.

„Колико то кошта, да пристанеш да будеш део такве срамоте? Питам оне који су узели повишицу и потписали останак“, навео је Ивановић, али није желео да одговори на питање на кога је мислио, док су његови пратиоци на друштвеној мрежи углавном „препознали“ Зорана Кесића.

– Небитно је на кога сам мислио. Нека се сами пронађу и кажу ко какав став има по овом питању. Они сви пливају у измету тамо. Некима је то океј, некима није. Мислим на запослене и на О2 и на Првој. То је исти менаџмент – истиче Ивановић. Он додаје да је приликом куповине ових телевизија, нови власник Срђан Миловановић рекао да се ништа неће променити, а да се „факат, све променило“.

– Све вести изгледају као на Пинку. За уредника О2 дошао је Драган Караџић који је 10 месеци пре тога провео вређајући мене, Кесића, Тању Војтеховски и менаџмент Прве. Према томе, ко год да каже да се ништа није променило, по мени је саучесник у свему што се тамо дешава – наглашава Ивановић. А према његовим речима, тамо се дешава окупација националне фреквенције. Сматра да то није крај променама.

– Наравно да ово неће бити крај променама. Првенствено, очекујем промену на месту директора Прве. Тамо ће наћи ухлебљење неко као што је Драган Караџић. На пример, Небојша Крстић или нека слична перјаница режима. То свакако није моја брига, али мени је жао овог квиза, пошто је то једна дивна, безазлена емисија у којој екипа путује по Србији, слика је на најлепши могући начин, дели новац грађанима и забавља се са њима – каже Ивановић.

Он додаје да је квиз „Столице“ најгледанија и најпопуларнија емисија на О2, а да сада у столици која је коришћена у квизу, седи пас као маскота Прве. Ивановић сматра да је због бахатости власти дошло време када се коначно поделисмо на „нас“ и „њих“.

– Почели су да ору Калемегдан. О чему више да причамо. Изгледа да ћемо сви ми који мислимо другачије, ускоро морати да носимо траку око руке – закључује Иван Ивановић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси