Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ухапшен бивши уредник ТВ Бор Максић који је вређао садашњег и извадио пиштољ у кафани
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 02. 2019.

Извор: Бета

Ухапшен бивши уредник ТВ Бор Максић који је вређао садашњег и извадио пиштољ у кафани

Борска полиција ухапсила је синоћ некадашњег уредника ТВ Бор Зорана Максића, који је у једном угоститељском објекту у Бору извадио пиштољ, потврђено је Бети у борској полицији. "Максић је после хапшења спроведен у Зајечар где му је одређен притвор, и против њега ће бити поднета пријава за кривично дело" недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја", рекао је извор из полиције.

ТВ Бор јавља да је Максић те вечери претио садашњем директору овог медија Владану Нововићу, јер је био незадовољан како та телевизија извештава са протеста "1 од 5 милиона".

Нововић је рекао медијима да га је Максић, који је седео за суседним столом, вређао и псовао, а пошто овај није реаговао, отишао је по пиштољ који је ставио на сто.

Убрзо је дошла полиција која је разоружала и привела Максића.

ТВ Бор јавља да је утврђено да је пиштољ био напуњен и да Максић није имао дозволу за његово ношење.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси